Sherlock - Seizoen 1

Woensdagen om 22:00 uur

Sherlock Holmes was altijd een moderne man – het is de wereld die oud is geworden. Nu is hij terug zoals hij hoort te zijn; gedurfd, moeilijk en niet zonder gevaren om hem te kennen.

Sherlock- Seizoen 1

Show synopsis

Sherlock Holmes was altijd een moderne man – het is de wereld die oud is geworden. Nu is hij terug zoals hij hoort te zijn; gedurfd, moeilijk en niet zonder gevaren om hem te kennen. Wanneer door een toevallige ontmoeting voormalig soldaat en dokter John Watson op Sherlocks pad komt, wordt duidelijk dat de twee mannen niets met elkaar gemeen hebben. Maar Sherlocks intellect en Johns pragmatisme…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC