Menu

The Trouble with Maggie Cole: Vanaf dinsdag 28 juli om 21.00 uur

Show Synopsis

Deze comedyserie met in de hoofdrol Dawn French gaat over wat er gebeurt wanneer geroddel zodanig uit de hand loopt dat het leven van mensen wordt beïnvloed.

De serie speelt zich af in een pittoresk kustdorpje en draait rond Maggie Cole, het zelfbenoemde orakel van een hechte gemeenschap. Maggie ziet het als haar taak om over iedereen een beetje informatie te hebben en ze trekt zich niets aan van het gezegde dat wie in een glazen huis woont, niet met stenen moet gooien.

Wanneer een radiojournalist Maggie interviewt voor een reportage over het lokale leven, geeft ze veel meer details en aangedikte verhalen over haar dorpsgenoten en hun privéleven dan hij had verwacht. In de dagen en weken na de uitzending van het programma raakt Maggie in grote problemen, doordat door haar publiekelijke geroddel het leven van een aantal dorpsgenoten danig wordt verstoord.

Humor, intriges en spanning wisselen elkaar af in dit vermakelijke verhaal met een moraal over de gevaren van het doorvertellen van ongefundeerde roddels.

The Trouble with Maggie Cole

Featured Videos

Newsletter Sign Up