BBC First Finds

ZONDAGEN OM 21:00

Goede verhalen zijn moeilijk te vinden. Daarom brengt BBC First Finds ze naar je toe. Stem elke zondag om 21.00 uur af op BBC First voor de mooiste drama's die je op het puntje van je stoel laten zitten.

The Change First Finds

Thuis voor Britse series

Synopsis

The Change
Linda, getrouwd en twee kinderen, is vijftig en in de overgang. Jarenlang hield ze bij hoeveel tijd ze kwijt was aan het huishouden (exact 131.500 minuten en 20 seconden) en nu vindt ze het tijd om deze verloren uren voor zichzelf op te eisen.

Vanaf zondag 10 september om 21:00 uur

The Following Events Are Based on a Pack of Lies

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC