Darby and Joan

VANAF DINSDAG 31 OKTOBER OM 21:00

Nadat Ian, de man van de gepensioneerde Engelse verpleegster Joan Kirkhope, in Australië op mysterieuze wijze is overleden, probeert ze erachter te komen waarom hij in Australië was in plaats van in Spanje, waar hij volgens eigen zeggen naartoe ging.

Show synopsis

Nadat Ian, de man van de gepensioneerde Engelse verpleegster Joan Kirkhope, in Australië op mysterieuze wijze is overleden, probeert ze erachter te komen waarom hij in Australië was in plaats van in Spanje, waar hij volgens eigen zeggen naartoe ging. Joan ontmoet de gepensioneerde politieman Jack Darby nadat ze bij een auto-ongeval betrokken zijn geraak…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC