Agatha Christie's Why Didn't They Ask Evans?

Donderdag om 21:00

Why Didn't They Ask Evans? is gebaseerd op de iconische roman van Agatha Christie uit 1943 en volgt domineeszoon Bobby Jones, gespeeld door Will Poulter, en zijn avontuurlijke vriendin, socialite Lady Frances ‘Frankie’ Derwent (Lucy Boynton), terwijl ze een moord op het spoor komen.

Agatha Christie's Why Didn't They Ask Evans?

Show synopsis

Why Didn't They Ask Evans? is gebaseerd op de iconische roman van Agatha Christie uit 1943 en volgt domineeszoon Bobby Jones, gespeeld door Will Poulter, en zijn avontuurlijke vriendin, socialite Lady Frances ‘Frankie’ Derwent (Lucy Boynton), terwijl ze een moord op het spoor komen. Maar hun amateuristische speurwerk betekent niet het einde van hun problemen. Er is een aantal grote namen terug …

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC