Am I Being Unreasonable?

VANAF ZONDAG 2 APRIL OM 21:00 UUR

Absurde comedy-thriller over een obsessieve vriendschap en moederlijke paranoia. Nic is ontevreden in haar huwelijk en rouwt om een verlies dat ze met niemand kan delen.

Am I Being Unreasonable?

Show synopsis

Absurde comedy-thriller over een obsessieve vriendschap en moederlijke paranoia. Nic is ontevreden in haar huwelijk en rouwt om een verlies dat ze met niemand kan delen. Haar zoon Ollie is de enige die haar op de been houdt. Maar wanneer ze kennismaakt met Jen, krijgt Nic weer plezier in het leven en door deze bijzondere vriendin begint haar duistere geheim aan het licht te komen.

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC