Death in Paradise Kerstspecial 2023

VANAF WOENSDAG 27 DECEMBER OM 21:00

Het is kerst in de Caraïben en Nevilles flamboyante moeder is in de stad. Het bevalt haar echter niet dat er bij Neville zo weinig gebeurt op romantisch.

Death in Paradise Kerstspecial 2023

Show synopsis

Het is kerst in de Caraïben en Nevilles flamboyante moeder is in de stad. Het bevalt haar echter niet dat er bij Neville zo weinig gebeurt op romantisch vlak. Lukt het haar om haar hopeloze zoon in feeststemming te brengen? Ondertussen wordt een rijke zakenman dood aangetroffen op de bodem van een ravijn, terwijl zijn huisgast Debbie van de aardbodem is verdwenen. Wanneer Debbies wanhopige verl…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC