Dial M for Middlesborough

MAANDAGEN OM 21:00

Na de enorm succesvolle, op Agatha Christie geïnspireerde whodunits 'Murder on the Blackpool Express' en 'Death on the Tyne', keren de onwaarschijnlijke superspeurneuzen Johnny Vegas en Sian Gibson terug met een killergroep comedygrootheden in de nieuwste Draper's Tours-excursie, wederom geschreven door Jason Cook.

Dial M for Middlesborough

Show synopsis

Na de enorm succesvolle, op Agatha Christie geïnspireerde whodunits 'Murder on the Blackpool Express' en 'Death on the Tyne', keren de onwaarschijnlijke superspeurneuzen Johnny Vegas en Sian Gibson terug met een killergroep comedygrootheden in de nieuwste Draper's Tours-excursie, wederom geschreven door Jason Cook. Terry (Vegas) en Gemma (Gibson) moeten hun toevlucht zoeken in een sinister en v…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC