Father Brown - Seizoen 9

Maandagen om 21:00 uur

Het prachtige Engelse platteland is het decor van meer charmante mysteries met onze charismatische geestelijke speurneus.

Show synopsis

Het prachtige Engelse platteland is het decor van meer charmante mysteries met onze charismatische geestelijke speurneus. Het is 1953 en het slaperige dorpje Kembleford in de Cotswolds wordt opgeschrikt door achterbakse misdaden, zoals een moord in het plaatselijke vakantiepark en tijdens het illustere gemaskerde nieuwjaarsbal van Lady Felicia. Zal dit, met een moordenaar in zijn midden, de laa…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC