Grantchester - seizoen 7

DINSDAGEN OM 21:00

ALLEEN BESCHIKBAAR IN BELGIË. Bruiloften en moorden op het platteland van Cambridgeshire houden dominee Will Davenport drukker bezig dan ooit tijdens de lange, hete zomer van 1959.

Grantchester - seizoen 7

Show synopsis

Bruiloften en moorden op het platteland van Cambridgeshire houden dominee Will Davenport drukker bezig dan ooit tijdens de lange, hete zomer van 1959. Ga mee met de misdaad oplossende dominee en zijn vriend DI Geordie Keating terwijl ze geheimen en aanwijzingen doorzoeken bij een breed scala aan moordslachtoffers, van een respectabele Grantchester koopman, een lid van Will's congregatie en Lord…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC