Guilt - Seizoen 2

Donderdag om 20:30 uur

Max komt voorwaardelijk vrij. Zijn lot ligt in de onbetrouwbare handen van een undercoveragent. Zij garandeert hem vrijheid, maar wel tegen een hoge prijs: informatie over zijn gevaarlijke vijand Roy Lynch. Maar kan Max haar wel écht vertrouwen?

The Guilt S2

Show synopsis

De waanzinnige, bloedstollende en meeslepende Schotse thriller is terug met spannende wendingen, smeulende intrige en is doordrenkt van zwarte humor. Schuld wordt kwijtgescholden door straf – nu neemt wraak het over. Max komt voorwaardelijk vrij. Zijn lot ligt in de onbetrouwbare handen van een undercoveragent. Zij garandeert hem vrijheid, maar wel tegen een hoge prijs: informatie over zijn gev…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC