Guilt - seizoen 3

ZONDAGEN OM 21:00

In het laatste deel van de trilogie komen de broers weer samen, maar oude en nieuwe vijanden zorgen ervoor dat ze steeds wanhopiger op zoek gaan naar oplossingen voor hun problemen. Max en Jake graven diep in hun verleden en hopen eindelijk een toekomst zonder gevaar te vinden... en elkaar.

Guilt - seizoen 3

Show synopsis

In het laatste deel van de trilogie komen de broers weer samen, maar oude en nieuwe vijanden zorgen ervoor dat ze steeds wanhopiger op zoek gaan naar oplossingen voor hun problemen. Max en Jake graven diep in hun verleden en hopen eindelijk een toekomst zonder gevaar te vinden... en elkaar.

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC