Hope Street – seizoen 2

ZATERDAGEN OM 20:00 UUR

Hope Street, de feelgood politieserie die zich afspeelt in Noord-Ierland, keert terug voor een nieuw seizoen.De actie speelt zich af in het kustplaatsje Port Devine, waar de afgelegen, ruige schoonheid van het omliggende landschap de historische kalksteenhaven en vuurtoren omlijst. Maar het zijn zoals altijd de inwoners die de toon zetten; vooral de politiemannen en -vrouwen die Port Devine beschermen.

Show synopsis

Hope Street, de feelgood politieserie die zich afspeelt in Noord-Ierland, keert terug voor een nieuw seizoen.De actie speelt zich af in het kustplaatsje Port Devine, waar de afgelegen, ruige schoonheid van het omliggende landschap de historische kalksteenhaven en vuurtoren omlijst. Maar het zijn zoals altijd de inwoners die de toon zetten; vooral de politiemannen en -vrouwen die Port Devine bes…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC