Hope Street – seizoen 3

VANAF DONDERDAG 1 AUGUSTUS OM 21:00

Hope Street, het warmhartige politiedrama dat zich afspeelt aan de adembenemende kustlijn van Ulster, is terug – dit keer voor een langere serie van vijftien afleveringen.

Hope Street s3

Show synopsis

Hope Street, het warmhartige politiedrama dat zich afspeelt aan de adembenemende kustlijn van Ulster, is terug – dit keer voor een langere serie van vijftien afleveringen. In de terugkeer van dit politiedrama aan de kust wordt de politie van Port Devine geconfronteerd met nieuwe beproevingen en rampspoed. Ook worden er meer onthullingen gedaan over hun privéleven.

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC