Love Life

Vanaf om 20.00 uur

Een jaar geleden vertrok dromer Joe voor een laatste reis naar Thailand, voordat hij zou moeten settelen. Nu hij terug is, begint het leven snel weer normaal te worden, of tenminste, dat denkt hij. Hij loopt zijn ex Lucy tegen het lijf, die getrouwd en hoogzwanger is. Het is een klap in zijn gezicht en nu ziet Joe in hoe erg hij zich heeft vergist.

Love Life

Show synopsis

Een jaar geleden vertrok dromer Joe, geconfronteerd met de druk van zijn vriendin die wil trouwen en een gezin wil stichten, voor een laatste reis naar Thailand. Nu hij terug is, begint het leven snel weer normaal te worden, of tenminste, dat denkt hij. Hij loopt zijn ex Lucy tegen het lijf, die getrouwd en hoogzwanger is. Het is een klap in zijn gezicht en nu ziet Joe in hoe erg hij zich heeft…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC