Miss Scarlet and the Duke – seizoen 3

DINSDAGEN OM 21:00 UUR

Eliza Scarlet (Kate Phillips, bekend van Peaky Blinders) raakt verwikkeld in nieuwe, verrassende mysteries, van een verdwenen goochelaar tot politiecorruptie, terwijl ze haar detectivebureau probeert uit te bouwen.

Show synopsis

Eliza Scarlet (Kate Phillips, bekend van Peaky Blinders) raakt verwikkeld in nieuwe, verrassende mysteries, van een verdwenen goochelaar tot politiecorruptie, terwijl ze haar detectivebureau probeert uit te bouwen. De groeiende concurrentie van een rivaliserend bureau zorgt voor nieuwe problemen, terwijl ze nog steeds worstelt met haar relatie met Inspector William ‘the Duke’ Wellington (Stuart…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC