Scott and Bailey- seizoen 3

DONDERDAGEN OM 21:00

Suranne Jones en Lesley Sharp keren terug in Sally Wainwrights drama waarin het persoonlijke en professionele leven van twee vrouwelijke rechercheurs, Rachel Bailey en Janet Scott, wordt gevolgd.

Scott and Bailey- series 3

Show synopsis

Suranne Jones en Lesley Sharp keren terug in Sally Wainwrights drama waarin het persoonlijke en professionele leven van twee vrouwelijke rechercheurs, Rachel Bailey en Janet Scott, wordt gevolgd. Na de moord op Rachels ex-vriend Nick Savage in seizoen twee, wordt in seizoen drie onthuld hoe Rachel er uiteindelijk in slaagt haar onschuld te bewijzen en haar baan te behouden. 
Ze is nu getr…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC