Signora Volpe

DONDERDAG 5 OKTOBER OM 21:00 UUR

Op het eerste gezicht is er niets opmerkelijks aan Sylvia Fox – een intelligente vrouw van in de veertig. Vraag je naar haar werk? Dan antwoordt ze met vage verwijzingen naar een niet zo spectaculaire carrière bij de overheid. Dat laatste is maar een klein beetje waar, want tot voor kort was Sylvia een hooggeplaatste Britse spion

Signora Volpe

Show synopsis

Op het eerste gezicht is er niets opmerkelijks aan Sylvia Fox – een intelligente vrouw van in de veertig. Vraag je naar haar werk? Dan antwoordt ze met vage verwijzingen naar een niet zo spectaculaire carrière bij de overheid. Dat laatste is maar een klein beetje waar, want tot voor kort was Sylvia een hooggeplaatste Britse spion.

Sylvia arriveert in Italië voor de bruiloft van haar nic…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC