Silent Witness - Seizoen 24

Vrijdag om 21:00 uur

Nikki en haar collega Jack Hodgson keren terug, terwijl ze nog moeten bijkomen van de plotselinge dood van dr. Thomas Chamberlain en het schokkende vertrek van hun collega Clarissa Mullery. Ze krijgen versterking van nieuwe rekruut Adam die wrijving veroorzaakt met zijn niet-aflatende drang om indruk te maken.

Show synopsis

Emilia Fox keert terug als dr. Nikki Alexander. Nikki en haar collega Jack Hodgson keren terug naar Lyell Centre, terwijl ze nog moeten bijkomen van de plotselinge dood van dr. Thomas Chamberlain en het schokkende vertrek van hun collega Clarissa Mullery. Een zaak in een zwaarbewaakte gevangenis roept pijnlijke herinneringen op bij Nikki. Nieuwe collega Adam zorgt voor frictie met zijn onbeheer…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC