Smother – seizoen 3

Vanaf zondag 12 februari om 21:00 uur

De misdaadthriller over diep verborgen familiegeheimen – en de verwoestende gevolgen ervan – keert terug voor een nieuw aangrijpend seizoen.

Show synopsis

De misdaadthriller over diep verborgen familiegeheimen – en de verwoestende gevolgen ervan – keert terug voor een nieuw aangrijpend seizoen. Gebroken door de dood van haar jongste dochter Grace, wordt een kwetsbare Val het doelwit van Dr. Paul McFarlane, een briljante en charismatische psycholoog. Hij weet haar als geen ander op de kast te jagen, maakt haar afhankelijk van hem en ondermijnt haa…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC