The Canterville Ghost - Seizoen 1

Maandag om 20.00 uur

Sir Simon de Canterville is de voornaamste geest van de Britse eilanden en hij is bijzonder trots op zijn geniepige reputatie. Wanneer de Amerikaanse familie Otis in het verlaten landgoed van de familie Canterville trekt, is Sir Simon vastberaden om hun de stuipen op het lijf te jagen. Maar er is een probleem... De familie Otis is niet bang voor geesten.

The Canterville Ghost

Show synopsis

Sir Simon de Canterville is de voornaamste geest van de Britse eilanden en hij is bijzonder trots op zijn geniepige reputatie. Wanneer de Amerikaanse familie Otis in het verlaten landgoed van de familie Canterville trekt, is Sir Simon vastberaden om hun de stuipen op het lijf te jagen. Maar er is een probleem... De familie Otis is niet bang voor geesten. Dit romantische en huiveringwekkende avo…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC