The Chelsea Detective

Vrijdagen om 22:00

Hedendaagse misdaadserie die zich afspeelt in de glamoureuze wijk Chelsea in Londen. Met in de hoofdrol Adrian Scarborough als woonbootbewoner Detective Inspector Max Arnold.

Show synopsis

Hedendaagse misdaadserie die zich afspeelt in de glamoureuze wijk Chelsea in Londen. Met in de hoofdrol Adrian Scarborough als woonbootbewoner Detective Inspector Max Arnold. Hij mag dan wel in de juiste wijk geboren zijn, maar de bescheiden DI Max Arnold heeft niet veel met de rijke elite van Chelsea. Max is recent gescheiden en woont nu op een gehavende woonboot, ver weg van de glamoureuze be…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC