The Madame Blanc Mysteries

VRIJDAGEN OM 21:00

Het succesvolle, in antiek handelende echtpaar Jean en Rory White (Sally Lindsay en Peter Gaynor) wonen in een slaperig dorpje in Cheshire, Engeland, maar bezitten daarnaast een huisje in het dorpje Sainte Victoire in Zuid-Frankrijk. Als Rory bij een auto-ongeval in Saint Victoire om het leven komt, realiseert Jean zich dat al hun bezittingen zijn verpand en dat ze helemaal blut is.

Show synopsis

Het succesvolle, in antiek handelende echtpaar Jean en Rory White (Sally Lindsay en Peter Gaynor) wonen in een slaperig dorpje in Cheshire, Engeland, maar bezitten daarnaast een huisje in het dorpje Sainte Victoire in Zuid-Frankrijk. Als Rory bij een auto-ongeval in Saint Victoire om het leven komt, realiseert Jean zich dat al hun bezittingen zijn verpand en dat ze helemaal blut is. Ze reist hi…

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC