The Mallorca Files – seizoen 2

VANAF 5 AUGUSTUS OM 18:00 UUR OPEENVOLGENDE AFLEVERINGEN TOT 20:00 UUR

Max en Miranda hebben eindelijk hun draai gevonden als partners. Precies op tijd, want er zijn genoeg duistere zaken die wachten om gekraakt te worden.

The Mallorca Files

Show synopsis

Max en Miranda hebben eindelijk hun draai gevonden als partners. Precies op tijd, want er zijn genoeg duistere zaken die wachten om gekraakt te worden. Van een operaster die zijn laatste noten zingt in de beroemde grotten van Drach tot de zwarte geschiedenis van de Spaanse Burgeroorlog die wel heel letterlijk komt bovendrijven.

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC