Silent Witness - Seizoen 25

VRIJDAGEN OM 21:00 UUR

We vieren 25 jaar Silent Witness met een spannende terugkeer van de serie. Wanneer een oude collega weer opduikt om het team van Lyell Centre om hulp te vragen, komen Nikki, Jack en Simone in een wereld terecht waar niets is wat het lijkt. Wie kunnen ze vertrouwen?

Los een nieuwe zaak op met Silent Witness

Synopsis

Het langstlopende misdaaddrama van Groot-Brittannië keert terug met een explosief seizoen ter ere van het 25-jarige bestaan. Zeventien jaar nadat ze het Lyell Centre heeft verlaten, keert Sam Ryan terug, smekend om hulp. Een schietpartij op de minister van Volksgezondheid voert het Lyell-team naar een wereld van bedrog, intriges en verraad.
 
Al snel vermoedt Nikki dat Sam meer wee…

Emilia Fox beschrijft Nikki Alexander

David Caves beschrijft Jack Hodgson

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC