BBC First Kerstspecials

De cadeautjes liggen onder de boom, de geur van warme kerststol vult het huis; nu heb je alleen nog de perfecte serie nodig... En die hebben wij voor je! Deze kerst hebben we geweldige series voor jou in petto, dus pak een dekentje, ga er lekker voor zitten en duik in de mooiste verhalen met één druk op de knop.

Synopsis

Schuif aan bij Neville in Saint Marie voor een kerstdiner met een snufje misdaad, trek je partyoutfit aan en ga naar een bal met Lu en Frank of misschien kijk je liever naar een feestelijke talentenjacht in Poplar? Ontsnap naar het Britse platteland waar een plek vrij is aan tafel in Skeldale House, maar waarom moet nog blijken... Dus, waar wacht je op? Kijk in december naar onze kerstspecials …

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC