Misdaadparadijs

WEEKENDS VANAF 16:00

Romantiek, Ontspanning en een Onvergetelijke Locatie met een vleugje Moord. Misdaadparadijs: jouw zomerse musthave – op BBC First.

Synopsis

Deze zomer zenden we de beste afleveringen van misdaadseries uit met bestemmingen waar je een moord voor zou doen. Vlieg naar het zonnige eiland Saint Marie met zijn helderblauwe oceanen en Catherine's bar om de hoek. Dat kun je toch niet weerstaan? En in Shipton Abbott is het dan misschien niet zulk mooi weer, maar een tripje naar de kust van Devon is nooit weg. Stap binnen in het gezellige Te…

Exclusieve Clips

Achter de schermen

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC