Jij even eerst met BBC First

Lekker bankhangen en ontspannen met één druk op de knop met BBC First... De komende maanden brengen we extra comfort bij jou thuis; of je nu herenigd wordt met bekende gezichten uit je favoriete series, een mysterieuze misdaad ontrafelt met onze geliefde detectives, of een spannend nieuw avontuur beleeft vanaf de bank.

Thuis voor Britse series

Synopsis

Bij BBC First zie je de beste Britse series – het is tijd om jezelf op de eerste plek te zetten en jezelf te verwennen met een reeks gloednieuwe series. Misschien wil je een bezoekje brengen aan het pittoreske stadje Stratford-upon-Avon om Lu Shakespeare en Frank Hathaway te helpen om misdaden te ontrafelen? Mogelijk wil je bijpraten met de charismatische misdaad-oplossende priester F…

Trailers

Father Brown

Sister Boniface Mysteries

Welkom bij BBC First, dé zender voor de beste Britse dramaseries. Met talentvolle acteurs van wereldklasse die personages spelen die voelen als vrienden en onvergetelijke verhalen die je aan de buis gekluisterd houden. Dompel jezelf onder in hun wereld, gewoon vanuit je luie stoel. Word onderdeel van het team in Nonnatus House en zie hoe nieuw leven ter wereld komt in Call the Midwife, help Father Brown met het ontrafelen van misdaden op het idyllische Britse platteland, of volg een aangrijpend moorddrama als Silent Witness. Misschien is knuffelen op de bank met ons geliefde hondje Tricki Woo uit All Creatures Great and Small in het prachtige Yorkshire Dales meer iets voor jou. Met een heleboel terugkerende favorieten en nieuwe series om verliefd op te worden, is er voor elk wat wils op BBC First.

Bestel de zender

Het beste van BBC